Ето какво да очакваме от вълнуващия сезон на Стрелеца Сезонът на

...
Ето какво да очакваме от вълнуващия сезон на Стрелеца Сезонът на
Коментари Харесай

Идва период на бурни промени за всяка зодия!

Ето какво да очакваме от вълнуващия сезон на Стрелеца

Сезонът на Стрелеца е към този момент тук и дава обещание доста завършения! Това е интервал, който предизвиква нови благоприятни условия за напредък, развиване и проучване. Превключването от сезона на Скорпион към сезон на Стрелец ще бъде осезаемо. Това може да провокира изблик на възторг преди началото на зимата.

След като сезонът на Стрелец стартира, слънчевото величие ще бъде в Юпитер, ръководещата планета на Стрелец. За благополучие силата на Юпитер може да ускори добродушното отношение и другарските връзки. Може да има известно в началото напрежение във връзка с отговорностите и йерархиите, когато Слънцето в Стрелец е в квадрат със Сатурн в Риби на 23 ноември. Тогава може да забележите, че някои от вашите връзки не протичат толкоз елементарно. Най-добрият метод да се справите с този пренос е да изберете добре кои борби да водите.

Малко по-късно един шестмесечен цикъл ще завърши по време на пълнолунието в Близнаци на 27 ноември. Комуникативната Луна ще докара до забележителна смяна в общуването ви с другите. Някои може да се почувстват по-сигурни в своето просветително пътешестване, до момента в който други може да виждат голямо усъвършенстване в работата си, в случай че е основана на връзка. 

Предопределените взаимоотношения и задължения ще влязат във фокус, когато Венера във Везни се опълчи на Северния възел в Овен и съвпадне с Южния възел във Везни на 29 ноември. Тъй като Венера се намира сред възлите на ориста, ще ви бъде от изгода да обърнете внимание на всевъзможни модели или привички които към този момент не ви служат. Съзависимостта, неналичието на взаимност и несъразмерното правене на взаимни отстъпки ще би трябвало да бъдат прегледани, с цел да си осигурите по-здравословни и по-щастливи връзки.

Меркурий ще навлезе в Козирог и в предретрограден интервал на сянка от 1 декември. Тъй като планетата ще бъде в символ, ръководен от Сатурн, може да се получат по-структурирани и професионални полемики. Очаквайте да се захванете съществено с работа по време на този пренос. Тъй като Меркурий също ще бъде във фаза преди сянка, може да желаете да внимавате какво говорите и каква сила излъчвате към света, с цел да избегнете бъдещи проблеми по време на ретроградния Меркурий, който ще стартира по-късно през декември.

Венера, планетата на любовта, парите и хубостта, ще навлезе в Скорпион на 4 декември. Въпреки че обичайна астрология афишира Венера в Скорпион за бедна на запаси, този пренос към момента може да сътвори положителни благоприятни условия. Находчивостта ще бъде основна линия на Венера в Скорпион за обезпечаване на финансови и сантиментално преференциални благоприятни условия. Въпреки това, може да се наложи да внимавате да не станете завладяващи, защото Венера в Скорпион може да докара до това.

За благополучие Венера в Скорпион ще образува тригон със Сатурн в Риби на 5 декември, тъй че този съразмерен аспект може да помогне за въздържане на всевъзможни евентуални капани при финансови договорености и сантиментални благоприятни условия.

Друга назадничавост завършва на 6 декември, когато планетата Нептун ще се насочи към Риби. Зависи от вас да внимавате за всяка илюзия, която може да пристигна с директния Нептун!

Ще се наложи да управлявате упованията си, когато Венера в Скорпион се опълчи на ретроградния Юпитер в Телец на 9 декември. Тази съпротива ще ни насърчи да ограничим вълнението си и да не се впускаме безрасъдно в нови инициативи. Това не значи, че не можете да планирате нови планове и да мечтаете самоуверено, само че би трябвало да се убедите, че сте реалисти, до момента в който вървите напред.

Нов шестмесечен цикъл ще стартира на 12 декември с новолунието в Стрелец. Тъй като това е последното новолуние за годината, това може да е идеалното време да зададете желанията си за това, което желаете да внесете в 2024 година и това, което желаете да оставите в 2023 година Тъй като Стрелецът се свързва с пътешестване, обучение и нематериалност, ще се появят нови прекарвания, свързани с такива тематики през идващите шест месеца.

Последната назадничавост за 2023 година ще стартира на 13 декември, когато Меркурий ще стане назадничав в Козирог. Неразбирателство и проблеми с пътуването безспорно ще се случат по време на ретроградния Меркурий. Тъй като Козирогът се свързва със структурата, престижът и работата, може да изникнат някои спомагателни проблеми в тези сфери. Възможно е да има повече конфликти на его и битки за власт на работното ви място. Знайте по кое време да се отклоните от безсмислена полемика.

Слънцето в Стрелец ще направи тригон със Северния възел в Овен и секстил с Южния възел във Везни на 15 декември. Енергията, насочена към деяние, допуска, че бихте могли да се почувствате извънредно уверени, в случай че преследвате нова опция. 

Може да се наложи да изясните по какъв начин желаете да стигнете от точка А до точка Б, когато Слънцето в Стрелец образува дезориентиращ квадрат с Нептун в Риби на 16 декември. Квадратът допуска, че нещо е било замъглено, тъй че може да се наложи да изгладите неяснотите, с цел да не се почувствате изгубени.

Ето какво да чака всеки зодиакален знак от осъществявания с завършения сезон на Стрелеца:

Овен

Може да се почувствате разчувствани от идващия стадий от вашето духовно пътешестване, когато слънцето навлезе в Стрелец и зареди с сила вашия девети дом на проучването и пътешествията. Въпреки това, може да се наложи да поработите, с цел да влезете в играта. След като премахнете всевъзможни умствени или прочувствени блокажи, може да се почувствате подготвени да се захванете със идващия цикъл на вашия живот дружно с всичко, което той носи. Ако сте прекарали последните шест месеца в разглеждане на вашите благоприятни условия, пълнолунието в Близнаци на 27 ноември ще ви помогне да изясните дълготрайните си цели.

Не се изненадвайте, в случай че някои от вашите цели са възпрепятствани от финансови затруднения, защото Венера ще влезе във вашия осми дом на споделените запаси на 4 декември. Но преди да инвестирате времето, силата и парите си в нещо евентуално вълнуващо, може да поискате да направете пауза, когато Меркурий стане назадничав на 13 декември. Може би е по-добре да изчакате, вместо да се втурвате, с цел да сте сигурни, че ресурсите ви няма да бъдат пропилени, изключително в случай че към момента не сте изцяло сигурни в концепцията си.

Телец

Не се опасявайте да поемете риск през сезона на Стрелеца, Телеци. Може да сте подготвени да инвестирате в нещо ново и да се откажете от нещо, което сте надраснали. Огненият звук на сезона на Стрелеца може да ви насърчи да бъдете по-смели с финансите. След като претеглите опциите си и обсъдихте финансовите тактики през последните шест месеца, може да се почувствате по-решителни по време на пълнолунието в Близнаци на 27 ноември.

Може да имате късмет да сключите нови професионални договорености, когато Венера влезе в Скорпион на 4 декември, което може да докара до необикновено сполучлив финансов интервал, в случай че работите с верните хора. Този подтик във вашия разцвет ще ви помогне да се концентрирайте върху опциите, които са в сходство с вашите същински полезности, защото Венера в Скорпион ще се опълчи на ретроградния Юпитер в Телец на 9 декември. Освен финансови благоприятни условия, краят на сезона на Стрелец може да докара до някои проблеми с пътуването когато Меркурий стане назадничав на 13 декември. Проверете три пъти данните за резервацията си, преди да летите.

Близнаци

Сезонът на Стрелеца ви води към безкрайни благоприятни условия, Близнаци. Нови вероятности в романтиката и работата може да зародят, защото Слънцето усъвършенства вашия седми дом на договорите и партньорството. Тъй като в този сезон на Стрелец има фантастични преноси за професионално израстване, това може да е точното време да търсите нови благоприятни условия в кариерата си. Придвижването нагоре по професионалната стълбица може да бъде възнаграждаващо, само че мъчно предизвикателство за вдишване, когато слънцето в Стрелец се намира в квадрат със Сатурн в Риби на 24 ноември. След като разберете какво желаете, ще сте подготвени да продължите напред до пълнолунието в Близнаци на 27 ноември. За благополучие, може да почувствате, че вашата упорита работа към този момент е почнала да се отплаща с напредването на сезона на Стрелеца.

Въпреки че се чувствате обнадеждени по отношение на професионалните си вероятности, може да се наложи да сте реалистични за това какъв брой време ще отнеме, с цел да постигнете задачите си, когато Нептун се насочи към знака на Риби на 6 декември. С напредването на Нептун ще ви е по-лесно да повярвате в себе си, само че поемете отговорност за действителното реализиране на фантазиите си.

Рак

Внимавайте да не отхапете повече, в сравнение с можете да сдъвчете през сезона на Стрелеца, Раци. Ако желаете да свършите всичко безпроблемно, тогава бъдете реалисти по отношение на опциите ви. Поддържането на баланс сред работа и персонален живот не е толкоз непостижимо колкото може би сте очаквали.

Заявете вашите граници и упования, когато Меркурий влезе в Козирог от 1 декември. Създайте привички и поддържайте повече конструкция в уговорките си, тъй че да ги следвате, без да се изморявате, изключително след новолунието в Стрелец на 12 декември. Бъдете кристално ясни по отношение на вашите потребности и терзания, откакто Меркурий стане назадничав в Козирог на 13 декември, защото другояче може да имате неразбирателства на работното място. Ще ви бъде от изгода да водите връзка в писмен тип, с цел да избегнете евентуални проблеми при диалог очи в очи по време на ретроградния Меркурий. 

Лъв

Излезте от зоната си на комфорт, Лъвове! Изразяването на себе си артистично и сантиментално е верният метод да прегърнете сезона на Стрелеца, защото слънцето ще задейства вашия пети дом на удоволствието и насладата. Но преди да похарчите прекалено много пари за първокласни движимости или прекалено много време за вашия любовен интерес, може да се наложи да спрете, с цел да обмислите какъв брой тъкмо желаете да инвестирате, когато слънцето влезе в квадрат със Сатурн в Риби на 23 ноември. Запомнете - можете да се забавлявате и без да пръскате доста пари или да поемате непрекъснати задължения.

Може да се върнете към нещо, което сте обичали да вършиме като дете, когато Венера влезе в Скорпион на 4 декември. Последната ви сантиментална спекулация или креативно гонене може да бъдат един тип табу на настоящия ви стадий от живота. Въпреки това, това вълнуващо начинание може да съставлява излекуване за вашето вътрешно дете. Просто се уверете, че имате средства за всичко, което желаете да вършиме, защото Меркурий ще бъде назадничав в Козирог на 13 декември. Следете банковите си сметки, с цел да избегнете инцидентни такси по време на този назадничав Меркурий. 

Дева

Готови ли сте да се приберете вкъщи за празниците, Деви? Тъй като слънцето в Стрелец удря вашия четвърти дом на дома и фамилията, може да има непрестанно деяние в персоналния ви живот. Това да бъдете с обичаните си хора по време на празниците може да бъде безредно, само че всичко това може да се успокои, откакто настъпи пълнолунието в Близнаци на 27 ноември. Може даже да получите вести, свързани с кариерата, с които си коства да се похвалите.

Ако желаете да се видите или чуете още веднъж с някой от предишното ви, може да имате късмет да го извършите, когато Венера в Скорпион се свърже със Сатурн в Риби на 5 декември. Въпреки че може да е изкушаващо да бързате, по-добра концепция е да забавите нещата, защото Меркурий ще бъде назадничав в Козирог от 13 декември. Изчакайте до момента в който ретроградността завърши, преди да вземете значими решения или да поемете значими задължения.

Везни

Говорете, Везни! Слънцето в Стрелец задейства вашия трети дом на връзката и общността, тласкайки ви да изразявате себе си без боязън. Обикновено обичате да действате по-стратегически в диалог, само че дръзката и откровена сила на сезона на Стрелец ще ви насърчи да бъдете по-откровени от нормално.

Опитайте да изразявате мнението си, без да се притеснявате какво мисли някой, когато Венера във Везни съвпадне с Южния възел и се опълчи на Северния възел в Овен на 29 ноември. Може да ви бъде от изгода да бъдете брутално почтени във вашите взаимоотношения. Помислете от кое място произтича желанието ви да запазите мира, когато Меркурий влезе в Козирог на 1 декември. Докато обмисляте информационните си привички, може да се вдъхновите да започнете на чисто по време на новолунието в Стрелец на 12 декември. Можете даже да обновите информационните си умения, като наблюдавате стъпките си и се отдалечите от неприятните привички, откакто Меркурий стане назадничав в Козирог на 13 декември. 

Скорпион

Слънцето в Стрелец ще енергизира вашия втори дом на благосъстоянието и персоналните запаси. Тъй като това е финансово фокусиран астрологичен интервал, може да почувствате, че нещо би трябвало да дадете, с цел да получите. Ако обмисляте да преследвате нови цели, би трябвало да си изясните детайлностите, когато слънцето влезе в квадрат със Сатурн в Риби на 23 ноември. Квадратът може също да притегли вниманието ви към това какъв брой пари хвърляте напразно за несериозни неща, тъй че може и да се наложи да намалите част от разноските си.

Може да се почувствате по-уверени по отношение на финансите си до пълнолунието в Близнаци на 27 ноември. Може да почувствате, че е време да се погрижите за себе си, когато Венера в Скорпион образува тригон със Сатурн в Риби на 5 декември. Може даже да стигнете до нов източник на приходи, изключително в случай че към момента търсите нови инициативи по време на новолунието в Стрелец на 12 декември.

Стрелец

Развихрете се, Стрелци! Със слънцето във вашия знак, усилващо първия ви дом на идентичността, може да се почувствате по-големи и властни. Въпреки това може да се наложи да отхвърлите всевъзможни мнения от сериозни членове на фамилията, с цел да продължите да се чувствате добре в кожата си, изключително когато Слънцето се откри в квадрат със Сатурн в Риби на 23 ноември. Хората ще споделят това, което желаят, без значение какво вършиме вие, тъй че се концентрирайте върху себе си и предотвратете достигането на негативна сила до вас.

За благополучие, може да имате няколко близки довереници, за които да сте признателни по време на пълнолунието в Близнаци на 27 ноември. Използвайте пълнолунието, с цел да пренасочите вниманието си към позитивни, подкрепящи връзки, с цел да продължите да се чувствате добре през целия сезон. Любимите хора може даже да стартират да означават вашите скрити гении, черти и хубост, когато Венера влезе в Скорпион на 4 декември. Хората ще видят нещо във вас, което може вие да не виждате в себе си по време на този пренос на Венера. Това може да ви даде визия за концепциите, задачите и проектите, от които ще се възползвате по време на новолунието в Стрелец на 12 декември.

Козирог

Когато слънцето в Стрелец стартира да пътува през вашия дванадесети дом на подсъзнанието, може да почувствате, че изпадате в зимен сън. Сезонът на Стрелец ще има неспокойна атмосфера, тъй че може да почувствате, че нищо не се случва външно, до момента в който страстите ви се натрупват вътрешно. Може да си коства да проучите най-съкровените си мисли и усеща, когато слънцето в Стрелец влезе в квадрат със Сатурн в Риби на 23 ноември. Отварянето може даже да е здравословно за вас, изключително по време на пълнолунието в Близнаци на 27 ноември. Пълнолунието ще завърши шестмесечен цикъл на експериментиране на нови здравословни привички и процедури, тъй че може да забележите основна смяна в метода, по който управлявате прочувствените си съмнения.

Ако желаете да зададете планове да работите върху нови механизми за справяне, тогава можете да извършите по време на новолунието в Стрелец на 12 декември. Възможно е обаче да имате проблеми в връзката, защото Меркурий ще бъде назадничав в Козирог единствено един ден след новолунието. Въпреки че ретроградният Меркурий евентуално ще бъде сложен, тази сила ще ви помогне да работите върху информационните си умения и да образувате трайни усъвършенствания във вашето психологично здраве.

Водолей

Няма по-добро време да разширите обществения си обсег от сезона на Стрелеца, когато слънцето визира вашия единадесети дом на връзките. Но преди да създадете нови връзки, може да помислите какви хора желаете да поканите в кръга си, когато слънцето в Стрелец е в квадрат със Сатурн в Риби на 23 ноември. Гарантирането, че вашите полезности са в сходство ще бъде неотложно за една дълготрайна връзка. Това може да бъде изключително потребно за намиране на общественост със сходни мисли.

До пълнолунието в Близнаци на 27 ноември може да се почувствате по-уверени в търсенето на общности и връзки, съобразени с вашите занимания. Точно когато сте подготвени да продължите напред, не се изненадвайте, в случай че остаряла връзка или някогашен другар се завърнат откакто Меркурий стане назадничав в Козирог на 13 декември.

Риби

Какво в действителност желаете да постигнете, Риби? Имате толкоз доста да обмислите, откакто слънцето в Стрелец навлезе във вашия десети дом на кариерата и репутацията. Слънцето в Стрелец ще бъде в квадрат със Сатурн в Риби на 23 ноември, добавяйки повече ограничавания. Ако поемете повече отговорности, в сравнение с реалистично можете да поемете, тогава може да не сте толкоз сполучливи в напъните си. Ще бъде неотложно да обмислите по-добре на кои цели желаете да дадете приоритет в персоналния си живот и професионалния си път.

Може да получите поддръжката на околните ви по време на пълнолунието в Близнаци на 27 ноември. Пълнолунието може също по този начин да значи привършване на шестмесечен цикъл, фокусиран върху персоналния ви живот, тъй че може да се почувствате по-успешни, изпълнявайки персонални цели. Да имате религия и вяра в себе си ще бъде по-лесно, откакто Нептун навлезе във вашия знак на 6 декември. Веднъж пряк, Нептун може да ускори вашата убеденост в фантазиите ви. Използвайте тази позитивна сила, с цел да деянията невероятни благоприятни условия, които ще ви оказват помощ да постигнете задачите, които сте си сложили по време на новолунието в Стрелец на 12 декември.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР